CA      ES      EN

preguntes freqüentsno, la nostra cuina està basada en l’oferta gastronòmica d’extrem orient, és a dir, japó, xina, tailàndia, vietnam, etc... també és cert que ara fem més cuina japonesa i xinesa, però això anirà variant en relació amb els coneixements gastronòmics que anem adquirint d’altres països de la zona asiàtica.


sí, disposem de dos espais amb taules: un és la terrassa (aire lliure) i un altre és la taula interior del dos palillos, amb capacitat per 10-12 persones màxim.


si els agrada el menjar asiàtic sí, recordant que quan es menja menú degustació és per taula sencera.


sí. tenim un menú de migdia a 22€ per persona, que consta d'un aperitiu, tres plats, postre i cafè en la zona del bar de tapes, i un altre de 45€ (sense begudes) en la barra asiàtica. aquests menús només es serveixen entre setmana, els dijous i divendres.


sí, i amb menú estipulat.


el soci d’albert raurich a dos palillos és camper, però el que sí que és cert és que aquest projecte s’ha parit a les entranyes d’elBulli i s’ha realitzat i funciona amb tota l’ajuda i recolzament de ferran adrià.


depèn: si trieu un menú degustació aproximadament 2 hores i mitja, però si preneu tapes individuals... 20, 25, 45... minuts.


sempre preguntem als nostres clients si hi ha alguna al·lèrgia o intolerància, o si hi ha algun producte en particular que no desitgen menjar.


no disposem de pàrquing propi, però hi ha diversos pàrquings propers: el del macba, el de la boqueria o el de la plaça catalunya són els més grans.
pot consultar el mapa


obrim de dimarts a dissabte i tanquem els diumenges i dilluns.
dimarts i dimecres obrim de 19:30h a 23:30h.
dijous, divendres i dissabtes obrim de 13:30h a 15:30h i de 19:30h a 23:30h.


la barra asiàtica és una barra interior situada davant la cuina; l'oferta gastronòmica és el menú degustació, excepte els migdies que també es pot optar per la carta.

el bar de tapes és una barra que es troba just a l'entrada del restaurant; és la zona més informal del dos palillos on treballem sense reserva i on l'oferta és sempre a la carta.

la taula del dos palillos és la única taula interior del restaurant: és una taula gran ideal per a grups però també per compartir; com en la barra asiàtica, l'oferta gastronòmica és el menú degustació, excepte els migdies que també es pot optar per la carta.

la terrassa és un espai exterior amb taules a l'aire lliure; aquí també l'oferta gastronòmica és el menú degustació, excepte els migdies que també es pot optar per la carta.

mira els nostres espais.


amb menú degustació el preu mig és d'uns 100-120€ per persona i a la carta uns 40-50€.


degut a la gran demanda que tenim, sí, és important reservar excepte al bar de tapes que funciona sense reserva.

amb la finalitat d’oferir-vos un millor servei, utilitzem cookies. si seguiu navegant, n’estareu acceptant el seu ús.